Evenimente - Barbeque Party la Stejarii

Un super eveniment, unde am cuprins in meniu pentru Barbeque Party, preparate din mai multe tari.

Preparatele au fost asociate si cu un vin bun.

A trebuit sa dau reteta mea de preparare a coastelor, lui Chivu! :)

Meniul a fost:

  • Aripioare picante la grătar (USA) - Vina Los Vascos Chardonnay (Laf)
  • Mini carnaciori picanti  - (Austria)
  • Sis tavuk (frigarui de pui made in Turcia) – Santa Cristina White
  • Curcan cu pesto Genovesse - reteta mediteraneeana  (Franţa, Spania, Italia) – Conte della Vipera- Antinori
  • Mici vita + oaie (România) –Alira Tribun
  • Coaste porc marinate in bere la gratar (America)
  • Grill cheese (brânză de capră la grătar-Italia) – Tormaresca Chardonnay
  • Cartofi aromati la cuptor
  • Legume la grătar (dovlecel, zuccini, ardei rosu, vinete, ceapă, rosii, ciuperci) –
    Villa Antinori Bianco – Antinori
  • Salata ( salate iceberg, rosii cherry, morcovi fasii, castraveti,
    germeni si dressing)
  • Salată de iaurt cu castraveti, sfecla rosie, menta si trandafir
  • Sos dulce picant – sweet chilli
  • Sos barbeque
  • Mustar dijon cu miere si ierburi – mustar dijon cu tao tao miere si usturoi
  • Chilli cu usturoi si miere – tao tao usturoi si miere + tao tao chilli
  • Sos chilli verde
  • Sos de usturoi mediteranean (iaurt, maioneza, mustar, usturoi, curcuma, sare, piper, mix de verdeturi uscate)
  • Paine de casa

Fotografiile spun mai multe.

Photo By Ionela Stoica.

Daca ai si tu de organizat un private event / corporate evete / thematic event / team building culinar sau pur si simplu vrei sa-ti serbezi ziua de nastere sau de nume... contacteaza-ma.

Mai multe informatii despre evenimente gasesti AICI.

comments powered by Disqus

Sus