Evenimente - Bon appétit à Bistro Paris - Vineri 8 Februarie!

Bon appétit à Bistro Paris, Vineri  8 Februarie

Vineri, pe 8 februarie 2013, ne-am gandit sa ne unim fortele la Bistro Paris, eu, Alex “Teacher” Cirtu, Petru Buiuca si Chef Stefan Negura, intr-o locatie pe gustul nostru, unde, de la “a fi clienti fideli”, am ajuns sa gatim in bucataria de acolo pentru evenimentul nostru. :)

Trebuie sa recunosc ca a fost cam greut sa ajungem la un meniu complet, care sa poarte semnatura tuturor. Stiti cum e, cand esti singur iti vine ceva in cap, nu trebuie sa te gandesti foarte mult,... dar cand sunteti patru e mai greu! Fiecare trebuia sa vina cu idei care sa fie si pe placul celorlalti trei pentru a iesi ceva perfect.  Imaginati-va cate idei am pus pe masa fiecare pana am ajuns la ceva inedit, un meniu extravagant:

  • Trilogie de peste... Dorada, somon si mousse din 8 feluri de peste, cu ierburi si bucati de somon fume, cu piure de mazare si sos salsa.

  • Duo de supa de rosii si supa de mazare cu iz oriental si infuzie de trufe.

  • Crevete cu spuma de capsuni si cafea, pe pat de cruton, taitei de orez, piure de morcov cu mac si spuma de creveti .

  • Rulada de porc umplut, cu garnitura de cartofi si cartofi dulci, dulceata de ceapa si demiglace cu ciocolata si chilli.

  • Cheesecake cu sos de fructe de padure, pandispan cu fructe de padure si brownie crunchy cu nuca si ganache de ciocolata alba.

Am avut o seara reusita, toti cei prezenti multumindu-ne cu cele mai frumoase cuvinte...  Nu vreau sa fiu arogant, dar nici nu ma gandeam ca poate sa fie altfel decat perfect!

Noi pasionati de gatit, cei prezenti, oameni draguti, mancare buna si vinuri de la cramele JIDVEI (pe masura), asociate atent de dragul noastru prieten, Somelier Bogdan Dumitrescu, cu fiecare fel din meniu, ...mai putin cu supa duo. :)

Am avut si surprize. Ne-au onorat cu prezenta, Andreea Moldovan si sotul ei, maestrul si unicul DJ Optik, si dragul nostru prieten Marcel Iorga, din Ploiesti!

Pentru ca localul avea doar 42 de locuri si cererea a fost mare, ca sa nu refuzam pe ceilalti clienti care au sunat pentru rezervare, le-am promis ca vom repeta Bon appétit à Bistro Paris si sambata pe 9 februarie.

Nu in ultimul rand vreau sa multumesc celor care ne-au onorat cu prezenta si au fost alaturi de noi, lui Chef Stefan Negura ca ne-a permis sa patrundem in tainele bucatariei lui, Cramelor JIDVEI, Kanal D, fotografului nostru Mugur Mateescu si somelierul Bogdan Dumitrescu.

Mai multe poze:

comments powered by Disqus

Sus