Evenimente - Calatorie culinara in Iran - All you can eat

Sâmbăta 12.05.2018, la Ikaria Taverna, vă așteaptă o călătorie culinară fascinantă prin misteriosul și aromatul Orient. Meniul este o panoplie de gusturi și senzații pe care abia așteptăm să le experimentați!Meniul este un "all-you-can-eat buffet", iar participarea la eveniment este 85 lei și se realizează exclusiv în baza rezervării.

Pentru rezervări: 0727.733.187.

Meniu

Aperitive & Salate:

-Kashk-e Bademjoon(vinete prăjite și bătute, cu kashk)

- Mirza ghasemi(vinete coapte gătite cu roșii, ouă, usturoi și condimente)

- Shami(chiftele cu carne, cartofi și condimente)

- kookoo Sabzi(drob de verdețuri cu nuci și agrise acre)

- Mast khiyar(iaurt, castraveți, stafide, nuci, mentă, trandafir)

- Mast Khiyar laboo(cremă de iaurt cu sfeclă roșie, castraveți, mentă și trandafir)

- Borani(cremă de iaurt cu spanac și verdețuri)

- Salad shirazi(salată de roșii, castraveți, ceapă, mentă verde și dressing de lime)

- Salade makaroni(salată rece cu macaroane)

Fel principal & garnituri:

- Kabab koobideh(kabab de oaie)

- Jooje kabab(frigărui de pui marinate în șofran, lime, ceapă și condimente)

- Ghormesabzi(tocăniță iraniană cu mix de verdețuri, curcan, lime uscat, fasole și condimente)

- Gheymeh(tocăniță de oaie cu linte galbenă, lime uscat și condimente)

- Adas polo ba goosht(orez basmati cu carne de oaie, linte, stafide și condimente)

- Sabzi polo(orez cu verdețuri)- Berenj zaferooni(orez cu șofran)

- Adviye polo ba morgh(orez cu pui și curry)

- Tahchin polo ba goosht(orez în crustă de șofran, iaurt și șofran cu carne de vită)

Desert:

- Shole zard(desert tradițional iranian cu orez cu șofran, cardamon infuzat în apă de trandafir, migdale și scorțișoară)

- Firni(budincă de orez cu lapte și apă de trandafir)


Altele:

- Murături iraniene

- Lipie.

comments powered by Disqus

Sus