Evenimente - Petrecere privata Pitesti - 24-25 Iunie 2012

Petrecere privata - Pitesti.

Am gatit impreuna cu Formidabilul Alexandru “Teacher “ Cirtu, Inventivul Cristi Papusoiu si Unicul Iris Lungu, pentru prietenii lui “Papu” asa cum ii ziceau lui... Unde 2 zile am tot gatit si am tinut-o in petrecere, am avut mana libera sa facem ce vrem noi pentru sarbatorit si prietenii lui ;) Si asa am facut tot ce ne-a trecut prin cap...  am avut si surpriza sa ramanem fara curent ... am continuat gateala pe intuneric, la lumina lumanarii si a telefonului lui Alex ca doar avea lanterna si trebuia sa se faca si el util intr-un fel… la telefon ma refeream :))


Eu am pregatit kebaburi de mai multe feluri ( pui, vita si oaie) , burgeri, orezul meu basmati, salata cu iaurt si castraveti, Alex s-a ocupat de bulete cu 3 straturi si bineinteles desert, Iris ne-a facut calamar si un fel de suberek a la Iris, si Papusoiu ce putea sa faca, daca aveam balta langa noi si el e un mare maestru in ale pescuitului?? Bineinteles ca peste, care a fost minunat deoarece el l-a pescuit, l-a curatat, si tot el l-a si preparat ;)


Ne-am mai jucat noi si cu ingredintele si am mai facut una alta ;) Am si vizitat in Pitesti gradina lui Papu, ca gradinile suspendate din Babilon, avea tot ce iti puteai dori in materie de ierburi si arome... rozmarin, marar inrudit cu anason, cimbru, oregano, tarhon, coriandru, ceapa chinezeasca, si o gramada de alte ierburi pe care eu nu le cunosteam :) Zmeura galbena, chilli si altele fructe si legume... Yummy :))


A fost un eveniment unde ne-am adunat puterile la un loc si ne-am si pregatit pentru Campionatului International de Gatit in Aer Liber  “CUPA ARADULUI IN GASTRONOMIE” ce avea loc la o saptamana dupa!


comments powered by Disqus

Sus