Evenimente - Restaurant Casa Veche Targoviste

Dupa o perioada frumoasa de pregatire... sambata, 7 ianuarie 2017, restaurantul Casa Veche din Targoviste si-a deschis usile clientilor!
Un nou concept, o noua "Casa Veche"!
Un super local... (veti vedea din cateva poze pe care adaug mai jos... pozele cu mancare sunt realizate cu telefonul) cu dotari speciale si o echipa frumoasa si plina de viata, entuziasm, creativitate si maiestrie!
Un Josper Grill care spune multe... carnuri marinate in ierburi si condimente, pregatite Sous Vide! Sosuri pregatite in casa, paine si burger de casa, paste proaspete pregatite de Giovanni Cinquepalmi, trufe, pizza pe vatra cu aluat dospit multe ore, cocktailuri inedite, vinuri romanesti si frantuzesti, cafea buna, gama larga de bere... si o atmosfera... va las pe voi sa vizitati si s-o descoperiti!
Meniul l-am creat impreuna cu echipa de acolo. Ne-am gandit sa oferim ceva mai altfel decat alte restaurante din Romania si din feedback-urile pozitive primite si felicitari, realizam ca am reusit! :)
Scopul este sa crestem si in fiecare maine sa fim mai buni decat ieri!
Daca v-am starnit curiozitatea si vreti sa ajungeti la Casa Veche Targoviste, adresa este: Alexandru Ioan Cuza, nr. 30.
**********
Daca ai si tu de organizat un private event / corporate evete / thematic event  sau ai nevoie de consultanta culinara pentru restaurantul tau ... contacteaza-ma.

comments powered by Disqus

Sus