Evenimente - Shooting Photo Culinar

Inca un shooting Photo By Sorin Petculescu. :)

Aici nu prea am ce spune, pozele vorbesc de la sine.

Dar, daca aveti un eveniment de organizat...

Mehrzad’s Culinary Events
ORGANIZATOR DE SHOW-URI ȘI EVENIMENTE


Mehrzad’s Culinary Events este o companie de organizare de show-uri și evenimente culinare indoor și outdoor, dar nu numai. O companie care s-a născut din pasiunea pentru gastronomie și, pas cu pas, a crescut, mărindu-și în scurt timp raza de acțiune, organizând o gamă largă de evenimente corporate și private.
Pe partea culinară, toate evenimentele sunt organizate și coordonate personal de Chef Mehrzad Moghazehi, cu mare atenție la detaliile și cerințele clienților.

Cine este Chef Mehrzad?
Chef Mehrzad este originar din Iran, născut în Teheran pe 19 oct 1980 și locuiește în România din 1991. 
Semifinalist la MasterChef România sezonul I, pasionat de bucătarie, specialist în bucătăria internațională și orientală.
Câștigător a 2 medalii de aur la competiții culinare internaționale și al cupei somelierilor 2012 la Campionatul Internațional organizat în Cluj.
Realizator al emisiunii TV “Senzații în Bucătarie” și Chef la emisiunea “Se zice că” TVR1.
Consultant gastronomic pe domeniul HoReCa și trainer culinar.
Implicat anterior în proiecte antreprenoriale cu restaurante în România, totodată cu experiență vastă în segmentul vânzări și management.

Sloganul lui este: Trăiește-ți viața înțelept, bucură-te de lucrurile mărunte, fă totul cu dragoste și dăruire, și cu siguranță vei avea succes în tot ceea ce faci în viață!

Pentru ce servicii puteți apela la “Mehrzad’s Culinary Events”?

"Corporate event"
Dacă aveți de organizat un eveniment cu tematică sau pur și simplu un eveniment pentru compania dvs., puteți apela la Mehrzad’s Culinary Events. Împreună cu dvs., se pun la punct toate detaliile evenimentului, apoi echipa Mehrzad’s Culinary Events se ocupă de tot... cort, scenă, artiști, sonorizare, veselă sau doar de partea culinară a evenimentului! 

"Thematic event"
Dacă aveți de organizat un eveniment fie corporate, fie private, poate să aibă o tematică în funcție de sezon sau ideea evenimentului. Mehrzad’s Culinary Events vă oferă consultanță în alegerea locației, decorului, meniului și cadourilor ce vor fi oferite invitaților, totodată se ocupă de realizarea evenimentului până în cel mai mic detaliu. 

"Private event"
Atunci când aveți de organizat un eveniment privat, nuntă, botez, aniversare sau o zi onomastică, Mehrzad’s Culinary Events vă poate oferi serviciile sale de consultanță și realizare a acestuia pentru a deveni unul memorabil, sau dacă ați ales deja un loc perfect pentru evenimentul dvs. dar nu vă încântă meniul, Chef Mehrzad vă poate oferi serviciile sale doar pe partea culinară. 
Pentru evenimentul dvs., puteți opta și pentru următoarele servicii:

Candy bar
Soup bar
Crepe & Pancake bar
Barbeque party
Cocktail bar

"Personal chef"
Chef la tine acasă! Dacă vrei să scapi de grija de a face mâncare sau de a face curățenie după ce faci mâncare, dacă vrei să pregătești o surpriză persoanei dragi și să îi pregătești un meniu special sau dacă ai invitați și vrei să îi surprinzi cu preparate speciale... dar n-ai timpul necesar pentru asta, atunci înseamnă că ai nevoie de un Personal Chef să facă acest lucru în locul tău. 

"Culinary team building & Cooking Classes"
Team building sau curs de gătit înseamnă o experiență culinară, relaxare și distracție, un program care răspunde nevoii continue a companiilor de a oferi angajaților noi, activități deosebite și noi. Team building-ul se poate organiza în orice loc, în preajma Bucureștiului, la munte, la mare sau în locațiile clientului. Fie că participați cu prieteni sau colegi, sau vă alăturați unui grup deja format, la un curs/team building veți învăța trei rețete noi, diverse tehnici de preparare și, mai mult decât atât, veți degusta tot ceea ce ați pregătit împreună cu colegii. Tematica culinară poate fi stabilită de trainer sau o puteți propune chiar dvs. 

"Atelier de gătit pentru copii"
O oră de distracție, prin joacă cu materia primă din bucătărie! 
Atelierul de gătit nu numai că este un mijloc de relaxare și de recreere, dar poate fi și o metodă benefică de socializare a copiilor, unde pot acumula informații generale despre o alimentație sănătoasă și multe alte informații utile despre bucătărie. 

"Demo live cooking"
Fie pentru promovarea unui produs, brand, restaurant sau pentru animarea evenimentul dvs. privat, Chef Mehrzad poate susține un demo live cooking cu degustare, unde invitații vor învăța diferite tehnici de tăiat, tocat, procesat termic, totodată vor învăța cateva rețete și vor degusta din preparatele pregătite. Bancuri de lucru, vesela și ustensilele necesare pot fi asigurate de Mehrzad’s Culinary Events. 

"HoReCa Consulting"
În cazul în care ai nevoie de consultanță în afacerea ta, fie în bucătărie, fie în management, echipa Mehrzad’s Culinary Events te ajută cu o experiență vastă în domeniul HoReCa!

Portofoliul de evenimente:
http://retetedetop.ro/evenimente

Pentru mai multe informații ne puteți contacta pe:
mehrzad@retetedetop.ro 
organizatorevenimente@retetedetop.ro 

https://www.facebook.com/retetedetop.ro

Suntem mândri de colaboarea cu:Kaufland România, Unilever România, NN Romania, Raiffeisen Bank, Ductil România, Euphoria Kitchens Hall, Rom Expo, Magic Fm, Hotel Carpați Predeal, Casa Veche Târgoviște, Stejarii Country Club, Doroftei Pub, HP România, Marathon Distribution, Mobexpert, TvH Canal, TVR 1, Hotel Unirea Iași, Hotel New Montana Sinaia, Hotel Cota 1000 - Sinaia, Amada Pub & Restaurant, Carrefour Băneasa, Organizația Umanitară Concordia, Lulu’s Social Bistro, Crama Oprișor, Asociația Mia’s Children, Paprika events, Consiliul Național al Dizabilității din România, Ziarul Ring, Promenada Târgu Mureș, Suceava Shopping City, Afi Palace Cotroceni, Afi Palace Ploiești, Hot Food & Bar Studio, Salon Different, Eurest Rom - Compas Group, Senator Wine, Atlas Copco România, Creative arts & events, Theaterstock Bacău, Chef's experience, Restaurant Miraj - Timișoara, Amada Restaurant & Pub - Câmpulung, Piața Pipera, Pizza Dominium, Boulevard Cafe, Restaurant Grillandia, Ryan’s Pub, Latino Cafe, Primăria Tecuci, Primăria Suceava, Primăria Comunei Mihail Kogălniceanu, Eco Fusion, Primăria Tecuci, Primăria Pitești, Terra Verde, Dim Sum Restaurant chinezesc, Bistro Paris, Restaurant Soprano, Sorin Petculescu Photography - Fotografie Comercială, Vintage Ploiești, British Ball, Tortuga Modern Tavern și Palatul Noblesse.

comments powered by Disqus

Sus