Evenimente - ziua mea 18+18 ani la Euphoria Kitchen Hall

Cred ca titlul, spune tot! :)

Ziua in care am facut 18+18 ani! :)

Da, despre ziua mea este vorba... am implinit frumoasa varsta de 36 ani! Dar trebuie sa mentionez ca eu de ceva ani ma simt ca si 28-29 de ani... parca simt ca acolo s-a oprit timpul... nu stiu cum ma voi simtii peste 5 ani dar cert este ca de vreo 6-7 ani, ma simt inca ca la 28-29 de ani! :P

Sunt sigur ca daca nu aveam stresul de zi cu zi, pe care incerc sa nu-l bag in seama... cred ca ma simteam ca la 20 de ani! :)

Petrecerea mea a avut loc la Euphoria Kitchens Shop, unde m-am simtit ca acasa... doar ca aici aveam un spatiu mult mai mare la dispozitie pentru gatit! :)

Tin sa multumesc echipei Euphoria si mai ales lui Georgian Fratila care m-a ajutat ca sa ma pot organiza in doar cateva zile, ceva frumos si prietenului meu Mohammad Ehsanmehr care m-a ajutat cu gatitul!

Multumesc celor care m-au onorat cu prezenta... si pentru cadouri! :P

La fel ca si nunta mea care a avut loc anul trecut, m-am simtit minunat, alaturi de prieteni si familia mea. Ma bucur ca am avut asa numar mare de persoane dragi mie! M-am simtit plin de energie, cu toate ca am facut pregatiri si am gatit toate ziua. :) Vibe-ul pozitiv primit de la invitati, a fost puternic! :P

Am pregatit un meniu iranian.

Mai multe vor spune pozele. :)

Nu in ultimul rand trebuie sa multumesc lui Marcu pentru clipul video si lui Radu Fugarescu Photography.

comments powered by Disqus

Sus