Blog - Miss Univers Romania 2012

MISS UNIVERS ROMANIA 2012

Impreuna cu Alex ‘Teacher’ Cirtu, am fost invitati la finala “Miss Univers Romania 2012”, unde am admirat cele 20 de finaliste, defiland pe podium.

Dupa parerea mea… dezamagitor…  putine fete frumoase in adevaratul sens al cuvantului, prezente pe podium. Spre surprinderea mea, am remarcat  in sala unele fete, mult mai frumoase decat concurentele de la Miss Romania.

Dar noua ne-au captat privirea preparatele culinare.  Cum sa privim atat fetele...  am admirat preparatele unui restaurant exotic/oriental si am savurat minunile unuia specializat pe sushi.

Mi-au placut cateva din preparatele lor... doar cateva, deoarece unele erau extrem de banale, lipsite total de vreun gust sau vreo aroma... si uite asa, am decis ca este mai interesant sa reintoarcem privirile inspre fetele de pe podium si mai ales, spre cele din sala. ;)

Pentru a putea sa admirati si voi “decorul”, va ofer fotografii care apartin maestrului nostru  fotograf, Mugur…  www.mugurphoto.ro

Articol legat de eveniment:

http://wowbiz.kanald.ro/Stiri/Alex-Cirtu-Mehrzad-Miss-Universe-Romania-Vezi-concurente-pus-ochii-cei-doi-concurenti-MasterChef/

comments powered by Disqus

Sus