Evenimente - 3 ZILE LA “TOAMNA PITESTEANA IN PITESTI”

3 ZILE LA “TOAMNA PITESTEANA, IN PITESTI”.

Toamna Piteşteana s-a desfasurat in perioada 5-7 octombrie, in Piaţa Vasile Milea si pe intreaga zona centrala a municipiului Piteşti, unde conducerea primariei a organizat manifestarea „Toamna Piteşteana“, eveniment de tradiţie.

In prima zi a evenimentului, impreuna cu Alexandru ‘Teacher” Cirtu, am pregatit frigarui de pui cu sofran. A fost ziua in care am avut parte si de compania si ajutorul lui Petru Buiuca.

Alaturi de noi a fost si Georgio Andrei, care a oferit degustatorilor mai multe preparate cu Paste Barilla.

In a 2-a zi, Alex s-a ocupat sa pregateasca o exotica tocanita cu… ananas. :)

Pe site-ul lui gasiti si reteta de TOCANITA CU ANANAS SI CARNE DE PORC.

http://www.amretete.ro/toamna-pitesteana-tocanita-cu-legume-si-ananas/

Eu am pregatit o supa de linte rosie Turceasca cu… scarita de porc. :) Asta da fuzine :P

In loc de crutoanele obijnuite, am folosit lipie prajita.

La Pitesti ne-a bucurat si vizita colegului nostru, Maestrul Cristian Papusoiu impreuna cu sotia si printesa lui, frumoasa Clara, o minunatie de fetita! Daca o cunoasteti, sigur va indragostiti de ea. :)

Am avut parte si de compania fratelelui meu MefX, alaturi de sotia lui, deoarece el este Pitestean si am avut si norocul sa fie in oras. :) Daca nu-l stiti dupa nume, il stiti sigur dupa melodia “Sophie” care este scrisa de el, pe care o intrepreteaza impreuna cu Maximilian.

Stiu ca va place melodia, asa ca, va sfatuiesc sa accesati pagina lui de facebook si sa oferiti un big like paginii ;))

https://www.facebook.com/mefxman?ref=ts&fref=ts

Am avut si ajutoare de nadejde, doua fete frumoase, reportere ale televiziunilor locale din Pitesti... Iuliana Ilie de la Arges TV si Madalina Cojanu de la Curier TV. Fetele s-au laudat ca stiu sa prepare si ele, cat de cat, ce preparam noi acolo, si ce era de facut? Le-am pus la treaba, sa transeze carnea, sa taie ceapa, etc. S-au descurcat de minune. ;)

Am pregatit impreuna pentru a 3-a zi, frigarui de porc marinate in iaurt si condimente. Cum trebuia sa le pastram la marinat 24 de ore, le-am pregatit a 2-a zi, pentru a le putea prepara a 3-a zi.

A 3-a zi am mai preparat si o salata de iaurt cu castraveti, sfecla rosie, trandafiri si verdeata.

A mai pregatit si Georgio o mamaliga cu trandafiri. ;)

Si daaa… concluzia? Ne-a placut la Pitesti. :))

Pitestenii sunt oameni calzi, au fost aproape de noi, ne-am simtit precum la noi acasa.

comments powered by Disqus

Sus