Gourmet Fest La Restaurant Panoramic - Hotel Unirea Iasi
Am avut bucuria alturi de colegul meu de nadejde Alexandru “Teacher “ Cirtu, sa gatim impreuna cu Chef Mihai Campeanu, un super Chef , Bujdei Ozana si Paul Corban, doi artisti pentru care, pasiunea lor pentru gatit face ca totul sa fie foarte usor in preajma lor, si cu restul echipei din bucatarie... noul lor meniu de vara, pe unde am mai bagat si noi nasucurile si degetelele noastre si ne-am dat cu parerea pe ici pe colo, bineinteles cu permisiunea lui Chef Mihai Campeanu, care ne-a dat mana libera si la meniu si la plating, care avea loc intre-o bucatarie deschisa in fata clientilor, asa ca am fost foarte aproape de cei care au venit sa savureze bunatati din meniul Gourmet, ei au avut ocazia sa ne vada gatind si ne-au adresat intrebarile lor si noi am avut placerea sa le explicam despre fiecare preparat pregatit de noi...
Aici tin sa multumesc echipei de la Restaurant Panoramic ca ne-a facut sa ne simtim minunat, ca la noi acasa, in largul nostru si totodata pentru ca ne-au dat mana libera la plating, asa cum veti observa in fotografiile de mai jos, la un preparat am facut si 5-6 platinguri diferite... si nu in ultimul rand, Gabrielei Ferentz care ne-a invitat la Iasi, si Iesenilor care ne-au primit cu bratele deschise.
Au fost 2 zile splendid, in care ne-am simtit minunat alturi de cei prezenti acolo (echipa din bucatarie, echipa ospatarilor si clientilor) si am invatat foarte multe intr-o bucatarie profesionala in scurtul timp, pentru ca am avut maestrii care nu tin secret invataturile lor si le ofera mai departe cu drag, altor pasionati de gatit!
Pe mana Ozanei este tatuat “ COOK FREE OR DIE”, care pot spune ca este si sloganul meu ;)