“Grand Opening Cafe Boulevard”
Am fost invitat impreuna cu Alexandru “Teacher “ Cirtu si Iris Lungu la “Grand Opening Cafe Boulevard”, (www.boulevardcafe.ro) unde trebuia sa mergem ca invitati si pana la urma ne-am gandit cum sa facem noi sa fie mai speciala deschiderea cafenelei, fiind o cafenea selecta si mobilata cu bun gust, cu o terasa exterioara foarte eleganta, am picat de comun acord cu colegii mei si Dan propietarul cafenelei, sa facem un live cooking in gradina de langa terasa, asa ca ni s-a pregatit bancul de lucru imediat, si ne-am apucat sa ne jucam cu fructele aflate acolo, doar fiind cafenea, trebuia sa gasim si niste bautura pentru flambat gen Sambuca, am avut si amaretto si piscoturi, bineinteles zahar si… alune de padure ;) Asa ca am dat frau liber imaginatiei, ne-am unit puterile si cu putin praf de magie din saculetul din buzunarel, am creat “ FRIGARUI DE FRUCTE CARAMELIZATE, invelite in alune de padure, flambate... servite cu pepene rosu si galben, afine, piscoturi in amaretto, cu inghetata de pepene galben servita cu topping de caramel... desfrau este putin spus… nebunie magica… gust sublim…
Tot show-ul nostru combinat cu prezentarea de moda, cu fete una mai frumoasa decat cealalta, sabrare by Catalin Baluta de la Sommelier’s Agency, cu sabiuta lui fermecata si paharul lui de cristal, si prezenta prietenilor… a facut ca deschiderea de la Cafe Boulevard sa fie ceva de neuitat!