SALATA CU RUCOLA, ANCHIOS SI PARMEZAN
Aceasta salata este o salata foarte bogata in vitamine si minerale.
O salata care se prepara rapid, este gustoasa si totodata aratoasa.
Inainte cu ceva timp nu-mi placea gustul de rucola, apoi am dedus ca atunci cand rucola e acompaniata de ulei de masline si suc de lamaie, gustul devine placut si deosebit.
Si asa am combinat mai multe ingredinte care imi plac, si am creat aceasta salata.
CHINTESENTA:
Pentru 2 portii:
ALCHIMIA:
Se spala rosiile cherry, morcovul se spala, se curata de coaja si sa taie fasii subtiri cu ajutorul unui peeler cu zimti.
Se clatesc si maslinele sub un jet de apa.
Parmezanul se taie fasii subtiri.
Peste rucola turnam uleiul de masline si sucul de lamaie, amestecam bine, adaugam si fasiile de morcov. Presaram putin rozmarin, adaugam rosiile cherry, maslinele verzi, fileurile de anchois, parmezanul si germenii de fasole.
Nu folosim sare! Deoarece maslinele si anchois sunt destul de sarate.
ALCHIMIE… săvârşită… fără cusur… ;)
Savurare divina… tuturor...