Blog - Emisiunea Senzatii in Bucatarie!

Emisiunea Senzatii in Bucatarie!

Emisiune realizata de mine si Alexandru Cirtu... pe postul TvH 2.0!

In fiecare zi de luni de la 20:30 si reluarea emisiunii in fiecare sambata la ora 10:00.

In fiecare emisiune vom avea un invitat surpriza!

Pentru cei care nu au acces la Televiziune Digitala, pot viziona (LIVE) pe internet pe site-ul televiziunii!
http://tv-h.ro/senzatii-in-bucatarie/

Sau inregistrarea emisiunilor:

http://tv-h.ro/senzatii-in-bucatarie/inregistrari-video?v=0

Daca vrei sa paticipi ca invitat in public, la emisiune, poti trimite un mail la adresa office@retetedetop.ro (cu mentiunea “pentru invitatie in public"), cu datele personale (nume, varsta, precum si un nr. de tel de contact), si vei fi contactat in cel mai scurt timp. ;)

Reţetă tv inedită

Se iau doi prezentatori pasionaţi de bucătărie, se adaugă puţin ulei, puţină făină şi neapărat sare şi piper şi rezultă o emisiune delicioasă. În fiecare luni, de la ora 20.00, Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi vă propun timp de o oră să fiţi părtaşi la "Senzaţii în bucătărie". De ce? Pentru că toţi cei care sunt pasionaţi de arta gătitului nu ar trebui să lipsească din faţa televizorului. Feluri extrem de simple, dar şi mâncăruri exotice şi sofisticate vor fi detaliate cu măiestrie de cei doi prezentatori care îşi vor tenta telespectatorii cu cele mai bune preparate de care sunt în stare. Totul va fi asezonat cu distracţie şi bună dispoziţie, căci cei doi maeştrii bucătari sui-generis au la îndemână o inepuizabilă rezervă de şotii.

Fiecare ediţie va aduce în bucătărie un invitat special care va găti de-adevărat alături de Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi. Principalii beneficiari ai produselor rezultate vor fi chiar membrii publicului din platou care vor fi răsplătiţi cu mâncare bună, pe săturate. Telespectatorii vor avea parte doar de imagini apetisante, căci deocamdată aromele nu pot trece de ecran.

Dar, cum pofta vine privind şi apoi mâncând, realizatorilor nu le rămâne decât să vă invite, stimaţi telespectatori, să experimentaţi în fiecare seară de luni de la ora 20.00 un pachet inedit de senzaţii culinare la TVH.

www.tv-h.ro

comments powered by Disqus

Sus