Blog - Senzatii in Buncatarie cu Gina Pistol.

Gina Pistol, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată! «Bubulina gospodina» a pregătit midii, în pijamale!

Şi-a pus pijamaua şi a intrat în bucătarie. Gina Pistol a pregătit midii cu sos de roşii şi usturoi şi a cucerit pe toată lumea cu preparatul ei. Blonda a fost invitată să gătească în platoul emisiunii "Senzaţii în bucătărie", difuzată de postul TVH.

Fără şorţ, aşa cum îi stă bine unei bucătărese adevărate, Gina s-a descurcat de minune chiar şi în pijamale şi papuci de casă, aşa cum s-a costumat toată lumea în platou. Ea a gătit, alături de cei doi foşti concurenţi de la MasterChef, Alexandru Cîrţu şi Mehrzad Moghazehi, prezentatorii showului."Midiile Ginei cu sos de roşii, usturoi şi ardei iute au fost devorate de cei din public", ne-a spus Alex Cîrţu.

Alex a pregătit somon pe pat de tagliatele de morcov şi dovlecel.

Preparatul ales de Gina nu a fost deloc întâmplător. Blonda a declarat că preferă fructele de mare, dar în special scoicile St. Jacques, pe care a insistat să înveţe să le facă de la fostul concurent MasterChef.

"Mehrzad a pregătit scoicile pe pat de piure de sparanghel, ciuperci sotate, sparanghel şi salsa de legume. Gina a fost innebunita după toate felurile de mâncare şi a zis că vrea să ne ia acasă să-i gătim. Ea a fost foarte atentă, la tot ce am făcut şi a pus în permanenţă întrebări. A fost foarte interesată de ingrediente si de timpul de preparare", ne-a povestit Alexandru Cîrţu.

Emisiunea "Senzaţii în bucătarie" va fi difuzată luni 17 iunie, ora 20:30 pe TvH.

http://tv-h.ro/senzatii-in-bucatarie/inregistrari-video

Sursa: Ziarul Clik.

http://www.click.ro/vedete/romanesti/gina_pistol_gateste_in_pijama-gina_pistol_in_bucatarie_0_1623437693.html

Articol despre:

http://www.cancan.ro/actualitate/moghazehi-mehrzad-este-topit-dupa-gina-pistol.html

comments powered by Disqus

Sus