Evenimente - Franke 4 YOU

Pe 18 mai 2017, Franke a lansat pe piața locală patru noi sisteme ce oferă soluții integrate pentru bucătării.

Sistemele Crystal, Maris, Mythos și Smart, dezvoltate pentru a răspunde tuturor așteptărilor consumatorilor în ceea ce privește design-ul dar și performanțele tehnice.

Eu, Alexandru Cîrțu, Petru Buiuca și Aida Parascan am avut onoarea să fim prezenți la eveniment și să gătim pe cele 4 sisteme lansate de Franke.

Las fotografiile să povestească!  :)

Mai multe despre Franke și cele 4 sisteme:

În urmă cu aproape 20 de ani Franke a introdus conceptul de soluție completă pentru bucătărie în România, oferind consumatorilor nu doar produse, ci familii de produse cu același design care pot fi adaptate oricărui tip de bucătărie. Prin noua colecție aducem cele mai noi tendințe în materie de soluții integrate pentru bucătării aproape de clienții care apreciază calitatea, tehnologia modernă și care pun preț pe un design care să le reflecte stilul de viață”, declară Florin Porojan, Director General Franke România.

Fiecare dintre aceste familii răspunde nevoilor unor categorii de clienți diferiți ca stil și preferințe estetice dar asemănători în ceea ce privește așteptările de calitate premium și fiabilitate.

Franke Mythos – arta gătitului contemporan

Bucătarii la modă vor aprecia formele concise din designul îndrăzneț al Franke Mythos.

Componentele seriei Franke Mythos se potrivesc  perfect unele cu altele, integrează liniile elegante și design-ul atemporal cu o tehnologie sofisticată.

Din familia Mythos se remarcă hota extractor de blat ale cărei design și caracteristici  (putere de evacuare, clasa energetica A+) au făcut un juriu de experți și consumatori ai LifeCare Initiative să-i acorde premiul pentru Inovație 2017.

Tot în familia Mythos sunt incluse chiuvetele Fraceram, dintr-un material ceramic extrem de rezistent atât la șocuri cât și la pete și zgârieturi. Chiuveta Mythos Fraceram a obținut premiul pentru calitatea materialului fiind una dintre câștigătoarele categoriei Produse pentru bucătărie 2017.

Franke Maris – Suntem o familie

Familia de produse Franke Maris este caracterizată printr-un design funcțional și o formă practică și minimalistă. Un sistem de bucătărie ușor de utilizat, care oferă bucuria de a găti simplu și eficient.

Familia Maris se remarcă prin hota Maris Slim Telescopica care a primit distincția Red Dot Award 2017, premiu care se acordă pentru calitate și design. Aceeași hotă a câștigat în acest an și premiul IF Design pentru design, funcționalitate, materiale și inovație.

Familia de produse Franke Crystal – Fie ca totul să strălucească!

Franke Crystal creează atmosfera și mediul potrivite pentru a transforma bucătăria într-o simfonie luminoasă de oțel și sticlă albă sau neagră.

Familia Crystal se remarcă prin cuptorul cu ecran TFT și tehnologie DCT (Dynamic Cooking Technology) patentată de Franke, care permite prepararea simultană pe 4 niveluri a 4 feluri diferite de mâncare; datorită acestei tehnologii aromele nu se amestecă chiar dacă se prepară în același timp pește și prajitură.

Bateria din această familie a primit premiul IF Gold Award pentru designul deosebit.

Franke Smart – bun venit acasă

Familia de produse Franke SMART este noul sistem complet de bucătărie  ce oferă valoare maximă a investiției, tehnică de ultimă ora în materie de operabilitate și un design atemporal.

Familia Smart se remarcă prin hota Smart extrem de subțire. Noua tehnologie dezvoltată de Franke permite o  adâncime a hotei de numai 19 cm.

Noua chiuvetă Smart este disponibilă în configurații diferite și se remarcă prin adâncimea foarte mare a cuvei, 207 cm și prin prea plinul modern.

**********

Daca ai si tu de organizat un private event / corporate evete / thematic event sau pur si simplu vrei sa-ti serbezi ziua de nastere sau de nume... contacteaza-ma.

Te mai pot ajuta daca ai nevoie de consultanta culinara pentru restaurantul tau.

Mai multe informatii despre evenimente gasesti AICI.

comments powered by Disqus

Sus