Evenimente - Kaldio Fresh Food Ploiesti

S-a deschis, la Ploiești, singurul Fresh Food ToGo cu salate, sandvișuri și deserturi proaspete, cu ingrediente de la furnizori locali, după rețetele mele.

Un nou concept “Fresh Food ToGo” de la Kaldio din 7 decembrie 2017.

Kaldio a lansat Fresh Food ToGo la Hale Ploiești – Str. Griviței nr.15, un nou concept cu salate, sandvișuri și deserturi proaspete ToGo realizate sub semnătura mea si foarte important este sa stiti ca folosim doar ingrediente proaspete, achiziționate în mare parte de la furnizori locali.

 

Despre salatele “bogățoase”

Carnea de vită, de pui și de porc este gătită „Sous Vide” cu mixuri de condimente și ierburi pregătite în casă… mai exact la temperaturi până la 70° C, timp îndelungat… ceea ce face să fie carnea mai gustoasă și mai suculentă și să își păstreze calitățile nutritive.

Salatele sunt pregătite cu un mix crocant de iceberg, baby spanac și rucola, legume și fructe.

Realizate din combinații de ingrediente pentru satisfacerea papilelor gustative, salatele sunt momentele de prospețime și revigorare a corpului și a minții.

Ți-am pregătit șapte tipuri de salate, din care să alegi pe gustul tău: salată cu vită, salată mediteraneană cu pui, salată Kaldio cu pui, salată cu rață afumată, salată cu brânză feta, salată cu carne de porc și salată cu ton.

 

Despre sandvișurile Kaldio

Sandvișurile sunt realizate cu baghetă proaspată și combinații perfecte de gusturi și arome cu legume și sosuri de casă și ingrediente de cea mai bună calitate.

Sandvișurile reprezintă combinația perfectă de carne gătită la “sous vide” pentru suculență și frăgezime, salate și legume, sosuri de casă stropite cu puțină magie și condimente necesare pentru gusturi desăvârșite.

 

Despre deserturile Kaldio

Deserturile sunt pregătite în bucătăria noastră din cele mai bune ingrediente. Cheesecake copt cu un blat crocant de biscuiți și unt (cu topping la alegere între fructe de pădure, căpșuni, fructul pasiunii sau ciocolată), dar și brânză cremoasă cu vanilie, o plăcintă cu ananas și mere caramelizate cu scorțișoară și lămâie și un brownie cu ciocolată neagră, crocant în exterior și cremos în interior presărat cu fulgi de ciocolată albă.

 

“Split” sau întreg?

Am pregătit șapte tipuri de sandvișuri, cum îți place mai mult: vită cu pesto, Kaldio cu pui, salam de Sibiu, rață afumată, porc cu sos bbq, brânză cu roșii uscate și tortilla cu pui.

Poți mânca un sandviș de 15 cm sau, pentru doar cinci lei în plus, îl poți dubla la 30 de centimetri, cu tot cu ingrediente

 

Despre Kaldio

Kaldio este un lanț de coffee shopuri în plină expansiune, cu prezență, din mai 2017 în două județe – Dâmbovița și Prahova. Primul coffee shop a fost deschis în luna mai 2017, iar cel mai recent, cel din Hale Ploiești, în data de 3 noiembrie 2017.

Conceptul de business cuprinde atât deschiderea de noi coffee shopuri în regie proprie, cât și în franciză.

Coffee shopurile Kaldio sunt gestionate de Flego Com Srl, unul din cei mai importanți jucători pe piața națională a cafelei, cu afaceri în domeniul automatelor de cafea, coffee shopuri, Horeca și retail online.

Mai multe informatii gasiti pe www.kaldio.ro

 

**********
Daca ai nevoie de consultanta culinara in domeniul HoReCa sau daca ai de organizat un private event / corporate evete / thematic event  sau ai nevoie de consultanta culinara pentru restaurantul tau ... contacteaza-ma.
comments powered by Disqus

Sus