Evenimente - Mobexpert Baneasa!

Sambata, pe 25 aprilie m-am indragostit inca o data... dar nu de cineva, ci de ceva... de un gratar... un gratar ozn! :)

Am fost invitat sa pregatesc cateva sortimente de carne la gratar, unde am avut surpriza sa cunosc  ceva deosebit... un gratar Broil King, ceva ca un Rolls Royce ultimul model! :)

Totul s-a intamplat la Mobexpert Baneasa, unde am aflat ca cei de la Mobexpert nu comercializeaza, asa cum credeam eu, doar decoratiuni, mobila de casa si gradina... si ca au si alte produse pe placul meu, cum ar fi: ustensile pentru gratar, gratare Broil King si ceva ce mi-a ramas in gand si am visat cateva nopti au fost bucatelele din lemn, din butoaiele de whisky si lemn de lamaie... pe care le umezesti cu apa sau bere, le bagi intr-un infuzor, dupa care il introduci in lacasul special dintre gratiile gratarului si sursa de foc, apoi asezi carnea pe gratar... ceva extraordinar se intampla carnii... :) se afuma cu aroma de lemn de whisky sau lemn de lamaie! Pana nu gustati asa ceva, nu cred ca va puteti imagina cum poate sa fie! Intr-un cuvant, senzational!

Am marinat si pregatit piept de curcan cu busuioc, piept de curcan cu rozmarin, coaste de porc, pastrama de oaie... si legume cu pastrama la tigaie!

Alex s-a ocupat de fresh-uri si shake-uri cu ajutorul slow juicer-ul lui! :)

Tineti aproape, in curand urmeaza inca un eveniment cu acelasi ozn de gratar Broil King, unde o sa va invit sa degustati ce poate sa faca acest gratar! :)

Mai multe spun pozele! :)

Informati despre produsele Mobexpert puteti gasi accesand www.mobexpert.ro

Multumim partenerilor: Selgros RomaniaFuchs RomaniaTao Tao Romania si Aquatulip.

*********

Daca ai si tu de organizat un private event / corporate evete / thematic event sau pur si simplu vrei sa-ti serbezi ziua de nastere sau de nume... contacteaza-ma.

Mai multe informatii despre evenimente gasesti AICI.

comments powered by Disqus

Sus