Evenimente - Teambuilding Culinar

Un teambuilding distractiv, intr-o zona mirifica, cu oameni superi... asa pot descrie acest eveniment in cateva cuvinte.

Locatia se numeste Hader ChaletIn inima padurii, Siriu, judetul Buzau... un peisaj mirific si toate facilitatile necesare ca sa te simti in rai.

In liniste, auzind doar pasarile si ciocnitul paharelor de vin, relaxati impreuna cu participantii la teambuilding, am pregatit un gulas la ceaun! Cu totii au tocat, au taiat, au portionat... si a iesit un gustos gulas.

Am organizat si un concurs de recunoasterea condimentelor, cu premiu. Participantii trebuia sa recunoasca cat mai multe condimente din cele 12 tipuri de condimente si ierburi. Ne-am distrat la acest concurs, am ales condimente foarte greu de ghicit precum seminte de anason, anason stelat, cardamon Vietnamez, fulgi de chilli, ienibahar boabe, ienupar boabe, floare de scortisoara, etc. Am ras, nu prea am ghicit pe toate, dar a fost foarte distractiv.

Ca de fiecare data, o sa las sa povesteasca fotografiile.

Photo By Andreea Moghazehi.

**********
Daca ai si tu de organizat un private event / corporate evete / thematic event  sau ai nevoie de consultanta culinara pentru restaurantul tau ... contacteaza-ma.

comments powered by Disqus

Sus