Reţete - Preparate Vanjoase cu Peste si Carne - Piept de pui si bacon in sos alb cu vin

O reteta usor de pregatit cu gust deosebit.

CHINTESENTA:

(o portie)

  • piept pui – 200 g
  • bacon fasii – 40 g
  • ciuperci – 100 g
  • sos de soia – 10 ml
  • cimbru – un praf
  • piper alb – un praf
  • vin – 25 ml
  • smantana de gatit nediluata – 100 ml
  • ulei de masline – 30 ml

 

ALCHIMIA :

Incingem tigaia cu ulei, adaugam pieptul de pui taiat cuburi (2 cm), baconul fasii subtiri(2x2 cm), ciupercile taiate cuburi(1 cm) si le calim pana puiul este facut. Apoi adaugam sosul de soia, amestecam 1 minut, presaram cu cimbru si piper alb, dupa care adaugam vinul.  Lasam la redus 1-2 minute pana ramane foarte putin vin in tigaie si adaugam smantana, mai lasam 1-2 minute la foc mic.

Acest preparat se serveste cu garnitura de cartofi, orez sau legume.

ALCHIMIE savarsita fara cusur.

Savurare divina tuturor…

comments powered by Disqus

Sus